Υπόδειγμα Παράδοσης Εργασίας Φοιτητών .
Η ολοκληρωμένη εργασία (ατομική ή ομαδική) ετοιμάζεται από τους φοιτητές στον χρόνο που ζητήθηκε από τον διδάσκοντα και παραδίδεται σε έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση. Η εργασίες ετοιμάζονται σε Η/Υ (εξώφυλλο, κείμενα, πίνακες, διαγράμματα). Τα κείμενα θα πρέπει να είναι με πεζά γράμματα (κεφαλαία γράμματα χρησιμοποιούνται μόνο για επικεφαλίδες ή για λόγους έμφασης). Η γραμματοσειρά πρέπει να είναι Times New Roman, με μέγεθος 12 για τα κείμενα και 16 για τις επικεφαλίδες, ενώ η απόσταση μεταξύ των γραμμών πρέπει να είναι μονό(1,0) ή 1,15 διάστιχο, και το κείμενο στοιχισμένο. Η εργασία παραδίδεται τυπωμένη σε λευκά φύλλα χαρτί μεγέθους Α4 μέσα σε διάφανη ζελατίνα.
Στο εξώφυλλο γράφονται απαραιτήτως τα εξής στοιχεία:
Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ.
ΤΜΗΜΑ: ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε.
ΕΞΑΜΗΝΟ:
ΜΑΘΗΜΑ: ....................................
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ:.........................
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:.............................
Η παρουσίαση της εργασίας χωρίζεται στις εξής παραγράφους (εκτός αν έχουν δοθεί διαφορετικές οδηγίες από τον καθηγητή):
1 ΤΙΤΛΟΣ.
2 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ.
3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ
4 ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
5 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.
6 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
7. ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Τυχόν καθυστέρηση από τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης της ανάλογης άσκησης θα παίρνει έως και δύο παρατάσεις από τον αρμόδιο καθηγητή. Η πρώτη παράταση θα έχει ως αποτέλεσμα μείωση του 20% του βαθμού της. Η δεύτερη παράταση θα έχει ως αποτέλεσμα 40% μείωση του βαθμού της.
Αναλόγως της δομής της εργασίας, ο διδάσκων καθηγητής μπορεί να καθορίσει επιμέρους εξειδικευμένα κριτήρια για τη βαθμολόγηση της επίδοσης των φοιτητών (π.χ. βαθμός δυσκολίας, μεθοδολογικές δεξιότητες, οργανωτικές δεξιότητες, δεξιότητες σύνθεσης, δεξιότητες επικοινωνίας, δεξιότητες παρουσίασης). Στην περίπτωση αυτή, ο καθηγητής ενημερώνει τους φοιτητές για τα επιμέρους κριτήρια βαθμολόγησης που θα εφαρμοστούν και για τον συντελεστή βαρύτητας του κάθε κριτηρίου στην τελική βαθμολόγηση της άσκησης.
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ / ΤΕΛΙΚΟΣ ΒΑΘΜΟΣ
Ένα Εργαστήριο θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε ένα εξάμηνο, εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον το 80% του συνόλου των προβλεπόμενων από το νόμο Εργαστηριακών Ασκήσεων. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν πραγματοποιήθηκε ο ελάχιστος αυτός αριθμός, τότε το εργαστήριο επαναλαμβάνεται το επόμενο εξάμηνο από όλους τους φοιτητές.
Η εργασία συμβάλει στο 30% του τελικού βαθμού. Ο βαθμός που θα συγκεντρώσει ο φοιτητής στην τελική εξέταση, συμμετέχει στον τελικό βαθμό με συντελεστή 70%.
Στην περίπτωση που ο φοιτητής έχει λάβει 10 στην εργασία πριμοδοτείται με 3 μονάδες και για να προαχθεί χρειάζεται να γράψει στην τελική εξέταση 2,9 (0,7 Χ 2,9 = 2,03) 2,03+3 = 5,03
πηγή : Ηλεκτρονική Σελίδα Πλεκτικής Έτοιμου Ενδύματος
http://etextile.teipir.gr/LotusQuickr/kl_atpe/Main.nsf/h_Toc/DE17F8E56FC2CE17C2257E1900364644/?OpenDocument
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου