Τίτλοι

...Για επικοινωνία & δημοσιεύσεις συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η στείλτε μας e-mail στην διεύθυνση argirismantis@yahoo.gr...

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

JobGR.blogspot.gr
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το JobGR.blogspot.gr. Το JobGR.blogspot.gr. είναι ένα blog που  κάνει focus στην Απασχόληση, την Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα και την Οικονομία. 

Το Blog που κάνει focus στην Απασχόληση, την Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα 
και την Οικονομία. 

πατήστε πάνω στον σύνδεσμο

πατήστε πάνω στον σύνδεσμο


πατήστε πάνω στον σύνδεσμο


Διαχειριστής: Γιώργος Καραούλης

Ο Γιώργος Καραούλης είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων του Ε.Α.Π. και πρόσθετη πιστοποιημένη εκπαίδευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τη Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού. Έχει επιπλέον καταρτιστεί στους τομείς της Συμβουλευτικής Επιχειρηματικότητας και της Εργασιακής Διαμεσολάβησης. Από το 2003 εργάζεται στον Ο.Α.Ε.Δ. και από το 2006 είναι Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας του Οργανισμού. Αρθρογραφεί στον ημερήσιο τύπο και σε διαδικτυακές σελίδες (epixeiro.gr, tourismsociety.gr, viotiki-ora.gr ) για θέματα Επιχειρηματικότητας, Απασχόλησης και Οικονομίας. Είναι μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου του Εξωτερικού. Στα χόμπι του συμπεριλαμβάνεται η διαχείριση ιστολογίων ( jobgr.blogspot.gr ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου