Τίτλοι

...Για επικοινωνία & δημοσιεύσεις συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η στείλτε μας e-mail στην διεύθυνση argirismantis@yahoo.gr...

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ολοκλήρωση πρώτου κύκλου σπουδών Τμήματος ΤΕΙ 
Πτυχίο πρώτου κύκλου σπουδών Τμήματος ΤΕΙ, θα πάρουν υποχρεωτικά όσοι κατά το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2018/2019 (Σεπτέμβριος 2018), βρίσκονται στο 13ο εξάμηνο σπουδών. Επισημαίνουμε ότι για τους φοιτητές που είχαν κάνει διακοπή φοίτησης, τα εξάμηνα αυτά δεν προσμετρώνται στη φοίτηση.
Πτυχίο πρώτου κύκλου σπουδών Τμήματος ΤΕΙ παίρνουν οι φοιτητές που, αν και έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πτυχίο πρώτου κύκλου σπουδών Τμήματος Πανεπιστημίου, επιθυμούν να ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο σπουδών Τμήματος ΤΕΙ. Στην περίπτωση αυτή, υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση στη γραμματεία του Τμήματος, έως 30.09.2018, η οποία είναι αμετάκλητη.
 Από τη Διεύθυνση Υποστήριξης Σπουδών

Διάταξη δίνει ακόμη μια ευκαιρία στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Διάταξη δίνει ακόμη μια ευκαιρία στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής:  Στο νομοσχέδιο εμπεριέχεται διάταξη στην παράγραφο 4 του άρθρου 26 «Διατάξεις για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» που δίνει ακόμη μια ευκαιρία στους φοιτητές εκτός από τον Σεπτέμβριο και τον Ιούνιο του 2019 του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής να δηλώσουν αν θέλουν τη συνέχιση των σπουδών τους στα Πανεπιστημιακά Τμήματα. Συγκεκριμένα η διάταξη αναφέρει: Μετά το πρώτο εδάφιο της παρ. 4 του άρθρου 5 του ν. 4521/2018 (Α΄38) (που αναφέρει: Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής επιθυμεί να ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο σπουδών Τμήματος Τ.Ε.Ι. υποβάλλει σχετική υπεύθυνη δήλωση στη γραμματεία του Τμήματος έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, η οποία δεν ανακαλείται) προστίθεται εδάφιο, το οποίο έχει ως εξής: «Αν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου, οι φοιτητές συνεχίζουν στα πανεπιστημιακά Τμήματα τις σπουδές τους και έχουν εκ νέου τη δυνατότητα υποβολής της ως άνω δήλωσης εντός του μηνός Ιουνίου 2019 σε προθεσμία που ορίζεται από τη Σύγκλητο, και η οποία ομοίως δεν ανακαλείται.
Πηγή: Foititikanea.gr 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου