Τίτλοι

...Για επικοινωνία & δημοσιεύσεις συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας η στείλτε μας e-mail στην διεύθυνση argirismantis@yahoo.gr...

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019


Θερινό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα στην Πορτογαλία
- Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 -
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος TEXTILE STRATEGY FOR INNOVATIVE HIGHER EDUCATION (TEXSTRA), θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Minho της Πορτογαλίας, από 15 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου 2019.
Από κάθε εμπλεκόμενο Πανεπιστήμιο του προγράμματος TEXSTRA, θα συμμετάσχουν 5 φοιτητές/φοιτήτριες στο θερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα επιλεγούν 5 φοιτητές/φοιτήτριες.
Το πρόγραμμα θα χρηματοδοτήσει κάθε συμμετέχοντα φοιτητή με 635 ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν μέσα από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μετά την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να μην έχουν συμπληρώσει το 23 έτος της ηλικίας τους έως την 19η Ιουλίου 2019.
Η επιλογή των ενδιαφερομένων θα γίνει μετά από αξιολόγηση του βιογραφικού τους σημειώματος, της επιστολής ενδιαφέροντος καθώς και της συνέντευξής τους.
Κριτήρια επιλογής αποτελούν το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα και η ακαδημαϊκή επίδοση του υποψηφίου.
Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να αποστείλουν στην διεύθυνση chroniio@uniwa.gr έως τις 22 Μαρτίου, βιογραφικό σημείωμα καθώς και σύντομη επιστολή που να τεκμηριώνει το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο πρόγραμμα.
Παρατίθεται το ημερολόγιο πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα TEXTRA στο www.texstra.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου